From 6beeb1b708550be0d4a53b272283e17e5e35fe17 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Daniel Baumann Date: Sun, 7 Apr 2024 17:01:30 +0200 Subject: Adding upstream version 2.4.57. Signed-off-by: Daniel Baumann --- docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8 | 151 +++++++++++++++++++++++++++++++++ 1 file changed, 151 insertions(+) create mode 100644 docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8 (limited to 'docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8') diff --git a/docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8 b/docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8 new file mode 100644 index 0000000..a6fe95f --- /dev/null +++ b/docs/manual/mod/mod_logio.html.tr.utf8 @@ -0,0 +1,151 @@ + + + + + +mod_logio - Apache HTTP Sunucusu Sürüm 2.4 + + + + + + + + +
<-
+ +
+

Apache Modülü mod_logio

+
+

Mevcut Diller:  en  | + fr  | + ja  | + ko  | + tr 

+
+ + + +
Açıklama:Her isteğin girdi ve çıktı uzunluklarının günlüklenmesi. +
Durum:Eklenti
Modül Betimleyici:logio_module
Kaynak Dosyası:mod_logio.c
+

Özet

+ + +

Bu modül her istekte alınan ve gönderilen bayt sayısının günlüklenmesini + sağlar. Sayılar, istekte ve yanıtta yer alan başlıklar ve gövdeleri + hesaba dahil ederek ağ üzerinde gerçekte gidip gelen bayt sayısını + gösterir. Bayt sayımı, girdide SSL/TLS öncesinde ve çıktıda SSL/TLS + sonrasında yapılır, böylece sayıların, şifrelemeyle herhangi bir + değişikliği doğru olarak yansıtması sağlanmış olur.

+ +

Bu modül mod_log_config modülünü gerektirir.

+ +
SSL ile KeepAlive bağlantılar kullanıldığında, SSL + uzlaşımının ek yükü, bağlantı üzerinden yapılan ilk isteğin bayt sayısını + yansıtır. Her dizin için yeniden uzlaşım gerektiği takdirde bayt sayısı + yeniden uzlaşımı tetikleyen istekle ilişkilendirilir.
+ +
+ +
top
+
+

Özel Günlük Biçemleri

+ + +

İsteğin belirgin özellikleri için, biçem dizgesinde yer alan % imli + biçem belirteçlerinin yerine günlük dosyasında değerleri yazılır. Bu + modül üç yeni biçem belirteci ekler:

+ + + + + + + + + + + +
Biçem BelirteciAçıklama
%Iİstek gövdesi ve başlıklar dahil alınan bayt sayısı; sıfır + olamaz.
%OBaşlıklar dahil gönderilen bayt sayısı; sıfır olamaz.
%SAktarılan bayt sayısı (alınan ve gönderilen), istekler ve başlıklar + dahil; sıfır olamaz. %I ve %O'nun birleşimidir.
+ Apache 2.4.7 ve sonrasında kullanılabilmektedir.
%^FBİstek gelip yanıt başlıklarının ilk baytı yazılana kadar mikrosaniye cinsinden geçen zaman. Sadece LogIOTrackTTFB yönergesine ON atanmışsa kullanılabilir.
+ Apache 2.4.13 ve sonrasında kullanılabilir.
+ +

Genel olarak, işlevsellik şöyle kullanılır:

+ +
+
Birleşik G/Ç günlükleme biçemi:
+
"%h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\" + \"%{User-agent}i\" %I %O"
+
+
+
top
+

LogIOTrackTTFB Yönergesi

+ + + + + + + + + +
Açıklama:İlk baytın yazılmasına kadar geçen süreyi izler
Sözdizimi:LogIOTrackTTFB ON|OFF
Öntanımlı:LogIOTrackTTFB OFF
Bağlam:sunucu geneli, sanal konak, dizin, .htaccess
Geçersizleştirme:All
Durum:Eklenti
Modül:mod_logio
Uyumluluk:Apache 2.4.13 ve sonrasında kullanılabilir
+

Bu yönerge isteğin okunmasından yanıt başlığının ilk baytının + yazılmasına kadar geçen sürenin izlenmesini yapılandırır. Sonuçlanan + değeri %^FB biçemi ile günlüğe kaydettirebilirsiniz.

+ +
+
+
+

Mevcut Diller:  en  | + fr  | + ja  | + ko  | + tr 

+
top

Yorumlar

Notice:
This is not a Q&A section. Comments placed here should be pointed towards suggestions on improving the documentation or server, and may be removed by our moderators if they are either implemented or considered invalid/off-topic. Questions on how to manage the Apache HTTP Server should be directed at either our IRC channel, #httpd, on Libera.chat, or sent to our mailing lists.
+
+ \ No newline at end of file -- cgit v1.2.3