summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties')
-rw-r--r--l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties44
1 files changed, 44 insertions, 0 deletions
diff --git a/l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties b/l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties
new file mode 100644
index 0000000000..a5566980f3
--- /dev/null
+++ b/l10n-el/suite/chrome/mailnews/smime/msgSecurityInfo.properties
@@ -0,0 +1,44 @@
+# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
+# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
+# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.
+
+## Signature Information strings
+SINoneLabel=Το μήνυμα δεν έχει ψηφιακή υπογραφή
+SINone=Αυτό το μήνυμα δεν περιέχει την ψηφιακή υπογραφή του αποστολέα. Η απουσία ψηφιακής υπογραφής σημαίνει ότι το μήνυμα μπορεί να έχει σταλεί από κάποιον που προσποιείται ότι έχει αυτήν τη διεύθυνση email. Επίσης, ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί το μήνυμα κατά την μεταβίβαση στο δίκτυο. Ωστόσο, είναι μάλλον απίθανο να έχει συμβεί κάτι από αυτά τα δύο.
+
+SIValidLabel=Το μήνυμα είναι υπογεγραμμένο
+SIValid=Το μήνυμα περιέχει μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή. Το μήνυμα δεν αλλοιώθηκε μετά την αποστολή του.
+
+SIInvalidLabel=Η ψηφιακή υπογραφή δεν είναι έγκυρη
+SIInvalidHeader=Το μήνυμα περιέχει μια ψηφιακή υπογραφή, αλλά δεν είναι έγκυρη.
+
+SIContentAltered=Η υπογραφή δεν ταιριάζει με τα περιεχόμενα του μηνύματος. Φαίνεται ότι το μήνυμα έχει αλλοιωθεί μετά την υπογραφή του από τον αποστολέα. Δεν θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα περιεχόμενα του μηνύματος μέχρι να επιβεβαιώσετε το περιεχόμενό του με τον αποστολέα.
+SIExpired=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος φαίνεται να έχει λήξει. Βεβαιωθείτε ότι η ώρα του υπολογιστή σας είναι ρυθμισμένη σωστά.
+SIRevoked=Η πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος έχει ανακληθεί. Δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε την εγκυρότητα αυτού του μηνύματος μέχρι να επαληθεύσετε το περιεχόμενο του με τον αποστολέα.
+SINotYetValid=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος δεν είναι ακόμα έγκυρο. Βεβαιωθείτε ότι το ρολόι του υπολογιστή σας είναι σωστά ρυθμισμένο.
+SIUnknownCA=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος εκδόθηκε από μια άγνωστη αρχή πιστοποιητικών.
+SIUntrustedCA=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος έχει εκδοθεί από αρχή πιστοποιητικών που δεν εμπιστεύεστε για την έκδοση τέτοιων πιστοποιητικών.
+SIExpiredCA=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος έχει εκδοθεί από μια αρχή πιστοποιητικών, της οποίας το πιστοποιητικό έχει λήξει. Βεβαιωθείτε ότι το ρολόι του υπολογιστή σας είναι σωστά ρυθμισμένο.
+SIRevokedCA=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος έχει εκδοθεί από μια αρχή πιστοποιητικών, της οποίας το πιστοποιητικό έχει ανακληθεί. Δεν θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα περιεχόμενα του μηνύματος μέχρι να επιβεβαιώσετε το περιεχόμενό του με τον αποστολέα.
+SINotYetValidCA=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος έχει εκδοθεί από μια αρχή πιστοποιητικών, της οποίας το πιστοποιητικό δεν είναι ακόμα έγκυρο. Βεβαιωθείτε ότι το ρολόι του υπολογιστή σας είναι σωστά ρυθμισμένο.
+SIInvalidCipher=Το μήνυμα έχει υπογραφεί με κρυπτογράφηση που δεν υποστηρίζεται από την έκδοση του λογισμικού σας.
+SIClueless=Υπάρχουν άγνωστα προβλήματα με αυτήν την ψηφιακή υπογραφή. Δεν πρέπει να εμπιστευθείτε την εγκυρότητα του μηνύματος μέχρι να επιβεβαιώσετε τα περιεχόμενα του με τον αποστολέα.
+
+SIPartiallyValidLabel=Το μήνυμα είναι υπογεγραμμένο
+SIPartiallyValidHeader=Αν και η ψηφιακή υπογραφή είναι έγκυρη, δεν είναι σίγουρο ότι ο αποστολέας και ο υπογράφων είναι το ίδιο άτομο.
+
+SIHeaderMismatch=Η διεύθυνση email στο πιστοποιητικό του υπογράφοντα είναι διαφορετική από τη διεύθυνση email απ' όπου στάλθηκε το μήνυμα. Παρακαλώ κοιτάξτε τις λεπτομέρειες του πιστοποιητικού υπογραφής για να μάθετε ποιος υπέγραψε το μήνυμα.
+SICertWithoutAddress=Το πιστοποιητικό που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του μηνύματος δεν περιέχει διεύθυνση email. Παρακαλώ ελέγξτε τις λεπτομέρειες του πιστοποιητικού υπογραφής για να μάθετε ποιος υπέγραψε το μήνυμα.
+
+## Encryption Information strings
+EINoneLabel2=Το μήνυμα δεν είναι κρυπτογραφημένο
+EINone=Αυτό το μήνυμα δεν κρυπτογραφήθηκε πριν αποσταλεί σε εσάς. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου χωρίς κρυπτογράφηση μπορούν να προβληθούν άλλα άτομα κατά τη μεταφορά.
+
+EIValidLabel=Το μήνυμα είναι κρυπτογραφημένο
+EIValid=Αυτό το μήνυμα κρυπτογραφήθηκε πριν αποσταλεί σε εσάς. Η κρυπτογράφηση δυσκολεύει την ανάγνωση πληροφοριών από άλλα άτομα καθώς μεταφέρονται στο δίκτυο.
+
+EIInvalidLabel=Το μήνυμα δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί
+EIInvalidHeader=Αυτό το μήνυμα κρυπτογραφήθηκε πριν αποσταλεί σε εσάς, αλλά δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί.
+
+EIContentAltered=Το περιεχόμενο του μηνύματος φαίνεται να άλλαξε κατά τη μεταφορά.
+EIClueless=Υπάρχουν άγνωστα προβλήματα με αυτό το κρυπτογραφημένο μήνυμα.