summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/l10n-et/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties
blob: 5df4ebff844102b9f9cdc7a3409daa936dbd82e5 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.

readError=Faili %S pole võimalik salvestada, kuna allikfaili ei saanud lugeda.\n\nProovi hiljem uuesti või võta ühendust serveri administraatoriga.
writeError=Faili %S pole võimalik salvestada, sest esines tundmatu viga.\n\nProovi salvestada mõnda teise kohta.
launchError=Faili %S pole võimalik avada, sest esines tundmatu viga.\n\nProovi fail kõigepealt kettale salvestada ja alles siis avada.
diskFull=Faili %S salvestamiseks pole kettal piisavalt vaba ruumi.\n\nEemalda kettalt tarbetud failid ja proovi uuesti või proovi salvestada mõnda muusse kohta.
readOnly=Faili %S pole võimalik salvestada, sest ketas, kaust või fail on kirjutamise vastu kaitstud.\n\nEemalda kettalt kirjutuskaitse ja proovi uuesti või ürita salvestada mõnda muusse kohta.
accessError=Faili %S pole võimalik salvestada, kuna selle kausta sisu pole võimalik muuta.\n\nMuuda kausta omadusi ja proovi uuesti või ürita salvestada mõnda muusse kohta.
SDAccessErrorCardReadOnly=Faili allalaadimine pole võimalik, sest SD-kaart on kasutuses.
SDAccessErrorCardMissing=Faili allalaadimine pole võimalik, sest SD-kaart puudub.
helperAppNotFound=Faili %S pole võimalik avada, kuna failiga seotud rakendust ei leitud. Muuda vastavaid sätteid oma eelistustes.
noMemory=Sinu poolt soovitud toimingu täitmiseks pole piisaval hulgal vaba mälu.\n\nSulge mõned rakendused ja proovi uuesti.
title=Faili %S allalaadimine
fileAlreadyExistsError=%S salvestamine nurjus, sest kataloogi '_failid' nime kandev fail on juba olemas.\n\nProovi salvestada muusse asukohta. 
fileNameTooLongError=Faili %S pole võimalik salvestada, kuna faili nimi on liiga pikk.\n\nProovi salvestada lühema nimega.