summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties')
-rw-r--r--l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties17
1 files changed, 17 insertions, 0 deletions
diff --git a/l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties b/l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties
new file mode 100644
index 0000000000..006b6126d3
--- /dev/null
+++ b/l10n-el/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties
@@ -0,0 +1,17 @@
+# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
+# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
+# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.
+
+readError=Το %S δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου. \n\nΠροσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας.
+writeError=Το %S δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή προέκυψε ένα άγνωστο σφάλμα.\n\nΠροσπαθήστε να το αποθηκεύσετε σε διαφορετική τοποθεσία.
+launchError=Το %S δεν μπορεί να ανοιχθεί, επειδή προέκυψε ένα άγνωστο σφάλμα.\n\nΠροσπαθήστε να το αποθηκεύσετε πρώτα στο δίσκο και μετά να ανοίξετε το αρχείο.
+diskFull=Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο δίσκο για την αποθήκευση του %S.\n\n Διαγράψτε τυχόν άχρηστα αρχεία και προσπαθήστε ξανά, ή αποθηκεύστε το σε διαφορετική τοποθεσία.
+readOnly=Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση του %S, επειδή ο δίσκος, φάκελος ή αρχείο είναι μόνο για ανάγνωση.\n\nΕνεργοποιήστε την εγγραφή στο δίσκο και προσπαθήστε ξανά ή αποθηκεύστε το σε διαφορετική τοποθεσία.
+accessError=Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση του %S, επειδή δεν μπορείτε να αλλάξετε τα περιεχόμενου αυτού του φακέλου.\n\nΑλλάξτε τα δικαιώματα του φακέλου και προσπαθήστε ξανά, ή αποθηκεύστε το σε διαφορετική τοποθεσία.
+SDAccessErrorCardReadOnly=Δεν ήταν δυνατή η λήψη του αρχείου επειδή η κάρτα SD είναι σε χρήση.
+SDAccessErrorCardMissing=Δεν ήταν δυνατή η λήψη του αρχείου επειδή λείπει η κάρτα SD.
+helperAppNotFound=Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του %S, επειδή δεν υπάρχει η σχετική βοηθητική εφαρμογή. Αλλάξτε τον συσχετισμό στις προτιμήσεις σας.
+noMemory=Δεν υπάρχει επαρκής μνήμη για την ολοκλήρωση της αιτούμενης ενέργειας.\n\nΚλείστε μερικές εφαρμογές και προσπαθήστε ξανά.
+title=Λήψη %S
+fileAlreadyExistsError=Το %S δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή ένα αρχείο με το ίδιο όνομα υπάρχει ήδη όπως και ο κατάλογος '_files' .\n\nΠροσπαθήστε να το αποθηκεύσετε σε διαφορετική τοποθεσία.
+fileNameTooLongError=Το %S δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή το όνομα αρχείου είναι πολύ μεγάλο.\n\n Προσπαθήστε να το αποθηκεύσετε με ένα πιο σύντομο όνομα.