summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/l10n-nl/dom/chrome/layout/htmlparser.properties
blob: a998a7632e5f13559982167d4cc7f5020129d436 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.

# Encoding warnings and errors
EncNoDeclarationFrame=De tekenset van een als frame opgenomen document is niet gedeclareerd. Het document kan er anders uitzien als het wordt weergegeven zonder het document dat het als frame bevat.
EncXmlDecl=De tekenset van een HTML-document is gedeclareerd met behulp van de XML-declaratiesyntaxis. Dit is niet-conform en het declareren van de set met een metatag aan het begin van het kopgedeelte is efficiënter.
EncMetaTooLate=Een metatag die probeerde de tekenset te declareren, werd te laat gevonden en in plaats daarvan werd de set geraden op basis van inhoud. De metatag moet naar het begin van het kopgedeelte van het document worden verplaatst.
EncMetaTooLateFrame=Een metatag die probeerde de tekenset te declareren, werd te laat gevonden en in plaats daarvan werd de set van het bovenliggende document gebruikt. De metatag moet naar het begin van het kopgedeelte van het document worden verplaatst.
EncMetaAfterHeadInKilobyte=De metatag die de tekenset van het document aangeeft, moet naar het begin van het kopgedeelte van het document worden verplaatst.
EncNoDecl=De tekenset van het document is niet gedeclareerd, dus de set is geraden op basis van de inhoud. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type, met behulp van een metatag of met een bytevolgordemarkering.
EncNoDeclPlain=De tekenset van het document is niet gedeclareerd, dus de set is geraden op basis van de inhoud. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type of met behulp van een bytevolgordemarkering.
EncMetaUnsupported=Er is een niet-ondersteunde tekenset voor het HTML-document gedeclareerd via een metatag. De declaratie is genegeerd.
EncProtocolUnsupported=Er is een niet-ondersteunde tekenset gedeclareerd op het overdrachtsprotocolniveau. De declaratie is genegeerd.
EncMetaUtf16=Er is een metatag gebruikt om de tekenset als UTF-16 te declareren. Dit is in plaats daarvan als een UTF-8-declaratie geïnterpreteerd.
EncMetaUserDefined=Er is een metatag gebruikt om de tekenset als x-user-defined te declareren. Dit is in plaats daarvan als een windows-1252-declaratie geïnterpreteerd voor compatibiliteit met opzettelijk onjuist gecodeerde verouderde lettertypen. Deze website zou naar Unicode moeten worden gemigreerd.

EncMetaReplacement=Er is een metatag gebruikt om een set aan te geven die een cross-site scripting-risico vormt. In plaats daarvan werd de vervangende set gebruikt.
EncProtocolReplacement=Een set die een cross-site scripting-risico vormt, is gedeclareerd op het niveau van het overdrachtsprotocol. In plaats daarvan werd de vervangende set gebruikt.
EncDetectorReload=De tekenset van het document is niet gedeclareerd en de set was pas laat uit de inhoud te raden. Hierdoor werd het document opnieuw geladen. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type, met behulp van een metatag of met een bytevolgordemarkering.
EncDetectorReloadPlain=De tekenset van het document is niet gedeclareerd en de set was pas laat uit de inhoud te raden. Hierdoor werd het document opnieuw geladen. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type of met behulp van een bytevolgordemarkering.
EncError=De bytestream was onjuist volgens de opgegeven tekenset. De tekensetdeclaratie is mogelijk onjuist.
EncErrorFrame=De bytestream was onjuist volgens de tekenset die was overgenomen van het bovenliggende document. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type, met behulp van een metatag of met een bytevolgordemarkering.
EncErrorFramePlain=De bytestream was onjuist volgens de tekenset die was overgenomen van het bovenliggende document. De tekenset moet worden gedeclareerd in de HTTP-header Content-Type of met behulp van een bytevolgordemarkering.
EncSpeculationFailMeta=Het begin van het document is opnieuw ontleed, omdat er niet-ASCII-tekens voor de metatag stonden die de set declareerden. De meta zou het eerste niveau onder het bovenliggende document moeten zijn zonder eerdere niet-ASCII-opmerkingen.
EncSpeculationFailXml=Het begin van het document is opnieuw ontleed, omdat er niet-ASCII-tekens waren in het deel van het document waarin tevergeefs naar een metatag werd gezocht, voordat werd teruggevallen naar de syntaxis van de XML-declaratie. Een metatag aan het begin van het kopgedeelte moet worden gebruikt in plaats van de syntaxis van de XML-declaratie.
# The audience of the following message isn't the author of the document but other people debugging browser behavior.
EncSpeculationFail2022=Het begin van het document is opnieuw ontleed, omdat ISO-2022-JP een ASCII-incompatibele codering is.

# The bulk of the messages below are derived from
# https://hg.mozilla.org/projects/htmlparser/file/1f633cef7de7/src/nu/validator/htmlparser/impl/ErrorReportingTokenizer.java
# which is available under the MIT license.

# Tokenizer errors
errGarbageAfterLtSlash=Rommel na ‘</’.
errLtSlashGt=‘</>’ gezien. Waarschijnlijke oorzaken: ‘<’ zonder escape (escape als ‘&lt;’) of onjuist getypte eindtag.
errCharRefLacksSemicolon=Tekenreferentie niet afgesloten door puntkomma.
errNoDigitsInNCR=Geen cijfers in numerieke tekenreferentie.
errGtInSystemId=‘>’ in systeemidentificator.
errGtInPublicId=‘>’ in publieke identificator.
errNamelessDoctype=Naamloos documenttype.
errConsecutiveHyphens=Opvolgende streepjes hebben geen opmerking afgesloten. ‘--’ is binnen een opmerking niet toegestaan, maar bv. ‘- -’ wel.
errPrematureEndOfComment=Voorbarig einde van opmerking. Gebruik ‘-->’ om een opmerking correct te beëindigen.
errBogusComment=Onechte opmerking.
errUnquotedAttributeLt=‘<’ in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaak: ‘>’ direct ervoor ontbreekt.
errUnquotedAttributeGrave=‘`’ in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaak: gebruik van het verkeerde teken als aanhalingsteken.
errUnquotedAttributeQuote=Aanhalingsteken in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaken: attributen werken tegelijk of een URL-zoekstring in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens.
errUnquotedAttributeEquals=‘=’ in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaken: attributen werken tegelijk of een URL-zoekstring in een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens.
errSlashNotFollowedByGt=Een slash werd niet direct gevolgd door ‘>’.
errNoSpaceBetweenAttributes=Geen spatie tussen attributen.
errUnquotedAttributeStartLt=‘<’ aan het begin van een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaak: ‘>’ direct ervoor ontbreekt.
errUnquotedAttributeStartGrave=‘`’ aan het begin van een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaak: gebruik van het verkeerde teken als aanhalingsteken.
errUnquotedAttributeStartEquals=‘=’ aan het begin van een attribuutwaarde zonder aanhalingstekens. Waarschijnlijke oorzaak: verdwaald dubbel gelijkheidsteken.
errAttributeValueMissing=Attribuutwaarde ontbreekt.
errBadCharBeforeAttributeNameLt=‘<’ gezien waar attribuutnaam verwacht. Waarschijnlijke oorzaak: ‘>’ direct ervoor ontbreekt.
errEqualsSignBeforeAttributeName=‘=’ gezien waar attribuutnaam verwacht. Waarschijnlijke oorzaak: attribuutnaam ontbreekt.
errBadCharAfterLt=Ongeldig teken na ‘<’. Waarschijnlijke oorzaak: ‘<’ zonder escape. Probeer escape als ‘&lt;’.
errLtGt=‘<>’ gezien. Waarschijnlijke oorzaken: ‘<’ zonder escape (escape als ‘&lt;’) of onjuist getypte begintag.
errProcessingInstruction=‘<?’ gezien. Waarschijnlijke oorzaak: poging tot gebruik van een XML-verwerkingsinstructie in HTML. (XML-verwerkingsinstructies worden niet ondersteund in HTML.)
errUnescapedAmpersandInterpretedAsCharacterReference=De string die volgt op ‘&’ werd geïnterpreteerd als een tekenreferentie. (‘&’ had waarschijnlijk escape-notatie ‘&amp;’ nodig.)
errNotSemicolonTerminated=Benoemde tekenreferentie werd niet afgesloten door een puntkomma. (Of ‘&’ had escape-notatie ‘&amp;’ nodig.)
errNoNamedCharacterMatch=‘&’ was geen begin van tekenreferentie. (‘&’ had waarschijnlijk escape-notatie ‘&amp;’ nodig.)
errQuoteBeforeAttributeName=Aanhalingsteken gezien waar attribuutnaam verwacht. Waarschijnlijke oorzaak: ‘=’ direct ervoor ontbreekt.
errLtInAttributeName=‘<’ in attribuutnaam. Waarschijnlijke oorzaak: ‘>’ direct ervoor ontbreekt.
errQuoteInAttributeName=Aanhalingsteken in attribuutnaam. Waarschijnlijke oorzaak: eerder overeenkomend aanhalingsteken ontbreekt.
errExpectedPublicId=Publieke identificator verwacht, maar het documenttype is gesloten.
errBogusDoctype=Onecht documenttype.
maybeErrAttributesOnEndTag=Eindtag bevat attributen.
maybeErrSlashInEndTag=Verdwaalde ‘/’ aan het eind van een eindtag.
errNcrNonCharacter=Tekenreferentie breidt uit naar een niet-teken.
errNcrSurrogate=Tekenreferentie breidt uit naar een vervanger.
errNcrControlChar=Tekenreferentie breidt uit naar een control-teken.
errNcrCr=Een numerieke tekenreferentie breidde uit naar een carriage return.
errNcrInC1Range=Een numerieke tekenreferentie breidde uit naar het C1-besturingsgebied.
errEofInPublicId=Einde van bestand binnen publieke identificator.
errEofInComment=Einde van bestand binnen opmerking.
errEofInDoctype=Einde van bestand binnen documenttype.
errEofInAttributeValue=Einde van bestand bereikt terwijl binnen een attribuutwaarde. Tag genegeerd.
errEofInAttributeName=Einde van bestand opgetreden binnen een attribuutnaam. Tag genegeerd.
errEofWithoutGt=Einde van bestand opgemerkt zonder dat de voorgaande tag met ‘>’ eindigt. Tag genegeerd.
errEofInTagName=Einde van bestand gevonden tijdens zoeken naar tagnaam. Tag genegeerd.
errEofInEndTag=Einde van bestand binnen eindtag. Tag genegeerd.
errEofAfterLt=Einde van bestand na ‘<’.
errNcrOutOfRange=Tekenreferentie buiten het toegestane Unicode-gebied.
errNcrUnassigned=Tekenreferentie breidt uit naar een permanent niet-toegewezen code point.
errDuplicateAttribute=Dubbel attribuut.
errEofInSystemId=Einde van bestand binnen systeemidentificator.
errExpectedSystemId=Systeemidentificator verwacht, maar het documenttype is gesloten.
errMissingSpaceBeforeDoctypeName=Spatie voor naam van documenttype ontbreekt.
errNestedComment=Er staat “<!--” binnen een opmerking. Waarschijnlijke oorzaak: geneste opmerking (niet toegestaan).
errNcrZero=Tekenreferentie breidt uit naar nul.
errNoSpaceBetweenDoctypeSystemKeywordAndQuote=Geen spatie tussen het sleutelwoord ‘SYSTEM’ van het documenttype en het aanhalingsteken.
errNoSpaceBetweenPublicAndSystemIds=Geen spatie tussen het documenttype public en systeemidentificatoren.
errNoSpaceBetweenDoctypePublicKeywordAndQuote=Geen spatie tussen het sleutelwoord ‘PUBLIC’ van het documenttype en het aanhalingsteken.

# Tree builder errors
errDeepTree=De documentstructuur is te diep. De structuur wordt naar 513 elementen diep afgevlakt.
errStrayStartTag2=Verdwaalde begintag ‘%1$S’.
errStrayEndTag=Verdwaalde eindtag ‘%1$S’.
errUnclosedElements=Eindtag ‘%1$S’ gezien, maar er zijn open elementen.
errUnclosedElementsImplied=Eindtag ‘%1$S’ geïmpliceerd, maar er zijn open elementen.
errUnclosedElementsCell=Een tabelcel is impliciet gesloten, maar er zijn open elementen.
errStrayDoctype=Verdwaald documenttype.
errAlmostStandardsDoctype=Bijna-standaardenmodus-documenttype. ‘<!DOCTYPE html>’ verwacht.
errQuirkyDoctype=Quirksmodus-documenttype. ‘<!DOCTYPE html>’ verwacht.
errAlmostStandardsDoctypeVerbose=Deze pagina bevindt zich in de bijna standaardmodus. De pagina-indeling kan worden beïnvloed. Gebruik voor de standaardmodus ‘<!DOCTYPE html>’.
errQuirkyDoctypeVerbose=Deze pagina bevindt zich in de Quirks-modus. De pagina-indeling kan worden beïnvloed. Gebruik voor de standaardmodus ‘<!DOCTYPE html>’.
errNonSpaceInTrailer=Niet-leeg teken in paginatrailer.
errNonSpaceAfterFrameset=Niet-leeg teken na ‘frameset’.
errNonSpaceInFrameset=Niet-leeg teken in ‘frameset’.
errNonSpaceAfterBody=Niet-leeg teken na body.
errNonSpaceInColgroupInFragment=Niet-leeg teken in ‘colgroup’ bij analyseren van fragment.
errNonSpaceInNoscriptInHead=Niet-leeg teken binnen ‘noscript’ in ‘head’.
errFooBetweenHeadAndBody=‘%1$S’-element tussen ‘head’ en ‘body’.
errStartTagWithoutDoctype=Begintag gezien zonder eerst een documenttype te zien. ‘<!DOCTYPE html>’ verwacht.
errNoSelectInTableScope=Geen ‘select’ in geldigheidsbereik van tabel.
errStartSelectWhereEndSelectExpected=‘select’-begintag waar eindtag verwacht.
errStartTagWithSelectOpen=‘%1$S’-begintag met geopende ‘select’.
errBadStartTagInNoscriptInHead=Onjuiste begintag ‘%1$S’ in ‘noscript’ in ‘head’.
errImage=Begintag ‘image’ gezien.
errFooSeenWhenFooOpen2=Er is een ‘%1$S’-begintag gezien, maar er was al een element van hetzelfde type geopend.
errHeadingWhenHeadingOpen=Heading kan geen kind zijn van een andere heading.
errFramesetStart=‘frameset’-begintag gezien.
errNoCellToClose=Geen cel te sluiten.
errStartTagInTable=Begintag ‘%1$S’ gezien in ‘table’.
errFormWhenFormOpen=Er is een ‘form’-begintag gezien, maar er was al een ‘form’-element actief. Geneste formulieren zijn niet toegestaan. Tag genegeerd.
errTableSeenWhileTableOpen=Begintag voor ‘table’ gezien, maar de vorige ‘table’ is nog geopend.
errStartTagInTableBody=‘%1$S’-begint in tabelbody.
errEndTagSeenWithoutDoctype=Eindtag gezien zonder eerst een documenttype te zien. ‘<!DOCTYPE html>’ verwacht.
errEndTagAfterBody=Er is een eindtag gezien nadat ‘body’ is gesloten.
errEndTagSeenWithSelectOpen=‘%1$S’-eindtag met geopende ‘select’.
errGarbageInColgroup=Rommel in ‘colgroup’-fragment.
errEndTagBr=Eindtag ‘br’.
errNoElementToCloseButEndTagSeen=Geen ‘%1$S’-element in bereik, maar wel een ‘%1$S’-eindtag gezien.
errHtmlStartTagInForeignContext=HTML-begintag ‘%1$S’ in een vreemde namespace-context.
errNoTableRowToClose=Geen tabelrij te sluiten.
errNonSpaceInTable=Onjuist geplaatste niet-lege tekens binnen een tabel.
errUnclosedChildrenInRuby=Niet-gesloten onderliggende elementen in ‘ruby’.
errStartTagSeenWithoutRuby=Begintag ‘%1$S’ gezien zonder een geopend ‘ruby’-element.
errSelfClosing=Zelfsluitende syntaxis (‘/>’) gebruikt op een niet-leeg HTML-element. Slash genegeerd, behandeld als een begintag.
errNoCheckUnclosedElementsOnStack=Niet-gesloten elementen op stapel.
errEndTagDidNotMatchCurrentOpenElement=Eindtag ‘%1$S’ kwam niet overeen met de naam van het huidige geopende element (‘%2$S’).
errEndTagViolatesNestingRules=Eindtag ‘%1$S’ schendt regels voor nesten.
errEndWithUnclosedElements=Eindtag ‘%1$S’ gezien, maar er zijn niet-gesloten elementen.
errListUnclosedStartTags=Niet-gesloten element of elementen.