summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/l10n-ro/dom/chrome/nsWebBrowserPersist.properties
blob: 6a42d0078c6357354e76576d5aedf10656d377ee (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.

readError=%S nu poate fi salvat deoarece nu poate fi citit fișierul sursă.\n\nÎncearcă mai târziu sau contactează administratorul serverului.
writeError=%S nu poate fi salvat deoarece a apărut o eroare necunoscută.\n\nÎncearcă să salvezi într-o locație diferită.
launchError=%S nu poate fi deschis deoarece a apărut o eroare necunoscută.\n\nÎncearcă mai întâi să salvezi pe disc și apoi să deschizi fișierul.
diskFull=Nu există spațiu suficient pe disc pentru a salva %S.\n\nȘterge fișiere inutile de pe disc și încearcă din nou, sau încearcă să salvezi într-o locație diferită.
readOnly=%S nu poate fi salvat deoarece discul, directorul sau fișierul este protejat la scriere.\n\nRidică protecția la scriere a discului și încearcă din nou sau încearcă să salvezi într-o locație diferită.
accessError=%S nu poate fi salvat deoarece nu poți modifica conținutul dosarului respectiv.\n\nModifică proprietățile dosarului și încearcă din nou sau încearcă să salvezi într-o locație diferită.
SDAccessErrorCardReadOnly=Nu se poate descărca fișierul deoarece cardul SD este în uz.
SDAccessErrorCardMissing=Nu se poate descărca fișierul deoarece cardul SD lipsește.
helperAppNotFound=%S nu a putut fi deschis deoarece aplicația ajutătoare asociată nu există. Modifică asocierea din preferințe.
noMemory=Nu există memorie suficientă pentru a finaliza acțiunea pe care ai solicitat-o.\n\nÎnchide câteva aplicații și încearcă din nou.
title=Se descarcă %S
fileAlreadyExistsError=%S nu poate fi salvat deoarece deja există un fișier cu același nume ca directorul „_files”.\n\nÎncearcă să salvezi în altă parte.
fileNameTooLongError=%S nu a putut fi salvat deoarece numele fișierului este prea lung.\n\nÎncearcă să-l salvezi cu un nume mai scurt.