summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/thunderbird-l10n/da/localization/da/toolkit/global/profileDowngrade.ftl
blob: 42bf39cd2b0eaec2b43132ae68e9d574d2a71a07 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.

profiledowngrade-window2 =
    .title = Du har startet en gammel version af { -brand-product-name }
    .style = min-width: 490px;
profiledowngrade-window-create =
    .label = Opret en ny profil
profiledowngrade-sync = Du risikerer at få ødelagt dine data, såsom browsing-historik og bogmærker, hvis du bruger en gammel version af { -brand-product-name } sammen med en nyere profil. Opret i stedet en ny profil for denne installation af { -brand-short-name } for at beskytte dine data. Du kan logge ind med en { -fxaccount-brand-name } for at synkronisere dine bogmærker og din browsing-historik mellem forskellige profiler.
profiledowngrade-sync2 = Du risikerer at få ødelagt dine data, såsom browsing-historik og bogmærker, hvis du bruger en gammel version af { -brand-product-name } sammen med en nyere profil. Opret i stedet en ny profil for denne installation af { -brand-short-name } for at beskytte dine data. Du kan logge ind med en konto for at synkronisere dine bogmærker og din browsing-historik mellem forskellige profiler.
profiledowngrade-nosync = Du risikerer at få ødelagt dine data, såsom browsing-historik og bogmærker, hvis du bruger en gammel version af { -brand-product-name } sammen med en nyere profil. Opret i stedet en ny profil for denne installation af { -brand-short-name } for at beskytte dine data.
profiledowngrade-quit =
    .label =
        { PLATFORM() ->
            [windows] Afslut
           *[other] Afslut
        }