summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties')
-rw-r--r--thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties144
1 files changed, 144 insertions, 0 deletions
diff --git a/thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties b/thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties
new file mode 100644
index 0000000000..35560d4ef7
--- /dev/null
+++ b/thunderbird-l10n/uk/chrome/uk/locale/uk/global/layout/htmlparser.properties
@@ -0,0 +1,144 @@
+# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
+# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
+# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.
+
+# Encoding warnings and errors
+EncNoDeclarationFrame=Кодування символів фреймового документа не було заявлено. Документ може мати інакший вигляд, якщо його переглядати без фреймового документа.
+EncXmlDecl=Кодування символів HTML-документа було оголошено з використанням XML-синтаксису оголошення. Це недоцільно, оскільки ефективніше оголошувати кодування за допомогою метатегу на початку частини заголовка.
+EncMetaTooLate=Метатег намагається заявити, кодування символів оголошено запізно, і натомість кодування було визначено на основі вмісту. Метатег необхідно перемістити на початок заголовка документа.
+EncMetaTooLateFrame=Метатег намагається заявити, що кодування символів оголошено запізно, і натомість кодування було визначено на основі документа вищого рівня. Метатег необхідно перемістити на початок заголовка документа.
+EncMetaAfterHeadInKilobyte=Метатег, який оголошує кодування символів, слід перемістити на початок заголовка документа.
+EncNoDecl=Кодування символів документа не було оголошено, тому кодування було визначено на основі вмісту. Кодування символів має бути оголошено в заголовку Content-Type HTTP з використанням метатегу або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncNoDeclPlain=Кодування символів документа не було оголошено, тому кодування було визначено на основі вмісту. Кодування символів має бути оголошено в заголовку Content-Type HTTP або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncMetaUnsupported=Для документу HTML було заявлено непідтримуване кодування символів з використанням мета-тегу. Заявлене кодування було проігноровано.
+EncProtocolUnsupported=На рівні протоколу передачі було заявлено непідтримуване кодування символів. Заявлене кодування символів було проігноровано.
+EncMetaUtf16=Для заявленого кодування символів UTF-16 було використано мета-тег. Це було інтерпретовано натомість, як заявлене кодування UTF-8.
+EncMetaUserDefined=Для заявленого кодування символів x-user-defined було використано мета-тег. Це було інтерпретовано натомість, як заявлене кодування windows-1252 для сумісності з навмисно неправильно закодованими застарілими шрифтами. Цей сайт повинен перейти на Unicode.
+EncMetaReplacement=Метатег було використано для оголошення кодування, що небезпечно для міжсайтових сценаріїв. Натомість було використано замісне кодування.
+EncProtocolReplacement=На рівні протоколу передачі було оголошено кодування, що небезпечно для міжсайтових сценаріїв. Натомість було використано замісне кодування.
+EncDetectorReload=Кодування символів документа не було оголошено, і кодування можна було визначити із вмісту запізно. Це спричинило перезавантаження документа. Кодування символів має бути оголошено в заголовку HTTP Content-Type з використанням метатегу або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncDetectorReloadPlain=Кодування символів документа не було оголошено, і кодування можна було визначити із вмісту запізно. Це спричинило перезавантаження документа. Кодування символів має бути оголошено в заголовку HTTP Content-Type або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncError=Потік байтів був помилковим відповідно до оголошеного кодування символів. Оголошення кодування символів може бути неправильним.
+EncErrorFrame=Потік байтів був помилковим відповідно до кодування символів, успадкованого від документа вищого рівня. Кодування символів має бути оголошено в заголовку HTTP Content-Type з використанням метатегу або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncErrorFramePlain=Потік байтів був помилковим відповідно до кодування символів, успадкованого від документа вищого рівня. Кодування символів має бути оголошено в заголовку HTTP Content-Type або за допомогою позначки порядку байтів.
+EncSpeculationFailMeta=Початок документа було повторно оброблено, оскільки перед метатегом, який оголошував кодування, були символи, відмінні від ASCII. Мета має бути першим дочірнім елементом без коментарів ASCII.
+EncSpeculationFailXml=Початок документа було повторно оброблено, оскільки в тій частині документа, яка була невдало шукана метатегом, були символи, відмінні від ASCII, перш ніж повернутися до синтаксису оголошення XML. Замість синтаксису оголошення XML слід використовувати метатег на початку частини заголовка.
+# The audience of the following message isn't the author of the document but other people debugging browser behavior.
+EncSpeculationFail2022=Початок документа було повторно оброблено, оскільки кодування ISO-2022-JP несумісне з ASCII.
+
+# The bulk of the messages below are derived from
+# https://hg.mozilla.org/projects/htmlparser/file/1f633cef7de7/src/nu/validator/htmlparser/impl/ErrorReportingTokenizer.java
+# which is available under the MIT license.
+
+# Tokenizer errors
+errGarbageAfterLtSlash=Garbage after “</”.
+errLtSlashGt=Виявлено “</>”. Ймовірні причини: Неекранований “<” (екрануйте як “&lt;”) або помилка введення кінцевого тега.
+errCharRefLacksSemicolon=Посилання на символ не було завершено крапкою з комою.
+errNoDigitsInNCR=Числове посилання на символ не має цифр.
+errGtInSystemId=“>” в системному ідентифікаторі.
+errGtInPublicId=“>” в публічному ідентифікаторі.
+errNamelessDoctype=doctype без назви.
+errConsecutiveHyphens=Послідовні дефіси не завершили коментар. “--” не допускаються всередині коментаря, але, наприклад, “- -” допускаються.
+errPrematureEndOfComment=Передчасне завершення коментаря. Використайте “-->” для належного завершення коментаря.
+errBogusComment=Фіктивний коментар.
+errUnquotedAttributeLt=“<” в значенні атрибуту без лапок. Ймовірна причина: Не вистачає “>” безпосередньо перед цим.
+errUnquotedAttributeGrave=“`” в значенні атрибуту без лапок. Ймовірна причина: Використання неправильного символу в якості лапок.
+errUnquotedAttributeQuote=Лапка в значенні атрибуту без лапок. Ймовірні причини: Атрибути йдуть разом, або рядок запиту URL в значенні атрибуту без лапок.
+errUnquotedAttributeEquals=“=” в значенні атрибуту без лапок. Ймовірні причини: Атрибути йдуть разом, або рядок запиту URL в значенні атрибуту без лапок.
+errSlashNotFollowedByGt=Відсутній “>” безпосередньо після слешу.
+errNoSpaceBetweenAttributes=Відсутній пробіл між атрибутами.
+errUnquotedAttributeStartLt=“<” на початку значення атрибуту без лапок. Ймовірна причина: Відсутній “>” безпосередньо перед цим.
+errUnquotedAttributeStartGrave=“`” на початку значення атрибуту без лапок. Ймовірна причина: Використання неправильного символу для лапок.
+errUnquotedAttributeStartEquals=“=” на початку значення атрибуту без лапок. Ймовірна причина: Бездомний подвійний знак рівності.
+errAttributeValueMissing=Відсутнє значення атрибуту.
+errBadCharBeforeAttributeNameLt=Виявлено “<”, коли очікувалось ім'я атрибуту. Ймовірна причина: Відсутній “>” безпосередньо перед цим.
+errEqualsSignBeforeAttributeName=Виявлено “=”, коли очікувалось ім'я атрибуту. Ймовірна причина: Відсутнє ім'я атрибуту.
+errBadCharAfterLt=Неправильний символ після “<”. Ймовірна причина: Неекранований “<”. Спробуйте екранувати його як “&lt;”.
+errLtGt=Виявлено “<>”. Ймовірні причини: Неекранований “<” (екрануйте як “&lt;”) або помилково введений початковий тег.
+errProcessingInstruction=Виявлено “<?”. Ймовірна причина: Спроба використати інструкцію обробки XML в HTML. (Інструкції обробки XML не підтримуються в HTML.)
+errUnescapedAmpersandInterpretedAsCharacterReference=Рядок, який йде після “&” був інтерпретований як посилання на символ. (“&” можливо повинен бути екранований як “&amp;”.)
+errNotSemicolonTerminated=Іменоване посилання на символ не було завершене крапкою з комою. (Або “&” повинен бути екранований як “&amp;”.)
+errNoNamedCharacterMatch=“&” не починає посилання на символ. (“&” можливо повинен бути екранований як “&amp;”.)
+errQuoteBeforeAttributeName=Виявлено лапки, коли очікувалось ім'я атрибуту. Ймовірна причина: “=” відсутній безпосередньо перед цим.
+errLtInAttributeName=“<” в імені атрибуту. Ймовірна причина: “>” відсутній безпосередньо перед цим.
+errQuoteInAttributeName=Лапки в імені атрибуту. Ймовірна причина: Відсутня парна лапка десь перед цим.
+errExpectedPublicId=Очікувався публічний ідентифікатор але doctype завершився.
+errBogusDoctype=Фіктивний doctype.
+maybeErrAttributesOnEndTag=Кінцевий тег мав атрибути.
+maybeErrSlashInEndTag=Бездомний “/” в кінці завершального тегу.
+errNcrNonCharacter=Посилання на символ розгортається в non-character.
+errNcrSurrogate=Посилання на символ розгортається в сурогат.
+errNcrControlChar=Посилання на символ розгортається в контрольний символ.
+errNcrCr=Числове посилання на символ розгортається до повернення каретки.
+errNcrInC1Range=Числове посилання на символ розгортається в контрольний діапазон C1.
+errEofInPublicId=Кінець файлу всередині публічного ідентифікатора.
+errEofInComment=Кінець файлу всередині коментаря.
+errEofInDoctype=Кінець файлу всередині doctype.
+errEofInAttributeValue=Під час знаходження всередині значення атрибуту досягнуто кінець файлу. Тег проігноровано.
+errEofInAttributeName=Під час знаходження в імені атрибуту досягнуто кінець файлу. Тег проігноровано.
+errEofWithoutGt=Виявлено кінець файлу без попереднього тегу, який завершується з “>”. Тег проігноровано.
+errEofInTagName=Досягнуто кінець файлу під час пошуку імені тегу. Тег проігноровано.
+errEofInEndTag=Кінець файлу всередині завершального тегу. Тег проігноровано.
+errEofAfterLt=Кінець файлу після “<”.
+errNcrOutOfRange=Посилання на символ за межами допустимого діапазону Unicode.
+errNcrUnassigned=Посилання на символ розгортається до точки коду, яка ніколи не призначається.
+errDuplicateAttribute=Дублікат атрибуту.
+errEofInSystemId=Кінець файлу всередині ідентифікатора системи.
+errExpectedSystemId=Очікувався ідентифікатор системи, але doctype завершився.
+errMissingSpaceBeforeDoctypeName=Відсутній пробіл перед іменем doctype.
+errNestedComment=Побачили “<!--” в коментарі. Ймовірна причина: Вкладений коментар (не дозволено).
+errNcrZero=Посилання на символ розгортається в нуль.
+errNoSpaceBetweenDoctypeSystemKeywordAndQuote=Немає пробілу між ключовим словом “SYSTEM” для doctype і лапкою.
+errNoSpaceBetweenPublicAndSystemIds=Немає пробілу між публічним і системним ідентифікаторами doctype.
+errNoSpaceBetweenDoctypePublicKeywordAndQuote=Немає пробілу між ключовим словом “PUBLIC” для doctype і лапкою.
+
+# Tree builder errors
+errDeepTree=Дерево документа має надто глибокий вміст. Дерево буде скорочене до глибини 513 елементів.
+errStrayStartTag2=Бездомний початковий тег “%1$S”.
+errStrayEndTag=Бездомний завершальний тег “%1$S”.
+errUnclosedElements=Виявлено завершальний тег “%1$S”, але наявні відкриті елементи.
+errUnclosedElementsImplied=Передбачається завершальний тег “%1$S”, але наявні відкриті елементи.
+errUnclosedElementsCell=Клітинка таблиці була неявно закрита, але наявні відкриті елементи.
+errStrayDoctype=Бездомний doctype.
+errAlmostStandardsDoctype=Almost standards mode doctype. Очікувався “<!DOCTYPE html>”.
+errQuirkyDoctype=Quirky doctype. Очікувався “<!DOCTYPE html>”.
+errAlmostStandardsDoctypeVerbose=Ця сторінка завантажена в Almost Standards Mode. Може вплинути на макет сторінки. Для Standards Mode використовуйте “<!DOCTYPE html>”.
+errQuirkyDoctypeVerbose=Ця сторінка завантажена в Quirks Mode. Може вплинути на макет сторінки. Для Standards Mode використовуйте “<!DOCTYPE html>”.
+errNonSpaceInTrailer=Символ без пробілу в трейлері сторінки.
+errNonSpaceAfterFrameset=Немає пробілу після “frameset”.
+errNonSpaceInFrameset=Немає пробілу в “frameset”.
+errNonSpaceAfterBody=Символ без пробілу після body.
+errNonSpaceInColgroupInFragment=Немає пробілу в “colgroup” при анлізі фрагмента.
+errNonSpaceInNoscriptInHead=Символ без пробілу всередині “noscript” всередині “head”.
+errFooBetweenHeadAndBody=“%1$S” елемент між “head” та “body”.
+errStartTagWithoutDoctype=Виявлено початковий тег без попередньо виявленого doctype. Очікувався “<!DOCTYPE html>”.
+errNoSelectInTableScope=Немає “select” в області таблиці.
+errStartSelectWhereEndSelectExpected=Початковий тег “select” при очікуваному завершальному тегу.
+errStartTagWithSelectOpen=Відкритий початковий тег “%1$S” з “select”.
+errBadStartTagInNoscriptInHead=Неправильний початковий тег “%1$S” у “noscript” у “head”.
+errImage=Виявлено початковий тег “image”.
+errFooSeenWhenFooOpen2=Виявлено початковий тег “%1$S”, але елемент такого самого типу вже відкрито.
+errHeadingWhenHeadingOpen=Заголовок не може бути нащадком іншого заголовку.
+errFramesetStart=Виявлено початковий тег “frameset”.
+errNoCellToClose=Немає клітинки для закриття.
+errStartTagInTable=Виявлено початковий тег “%1$S” в “table”.
+errFormWhenFormOpen=Виявлено початковий тег “form”, але вже був активний елемент “form”. Вкладені форми не дозволяються. Тег проігноровано.
+errTableSeenWhileTableOpen=Виявлено початковий тег “table”, але попередній “table” все ще відкритий.
+errStartTagInTableBody=Початковий тег “%1$S” в тілі таблиці.
+errEndTagSeenWithoutDoctype=Виявлено завершальний тег без попередньо виявленого doctype. Очікувався “<!DOCTYPE html>”.
+errEndTagAfterBody=Виявлений завершальний тег після “body” було закрито.
+errEndTagSeenWithSelectOpen=Завершальний тег “%1$S” з “select” відкритий.
+errGarbageInColgroup=Непотріб в фрагменті “colgroup”.
+errEndTagBr=Завершальний тег “br”.
+errNoElementToCloseButEndTagSeen=Немає елемента “%1$S” в області, але виявлено завершальний тег “%1$S”.
+errHtmlStartTagInForeignContext=Початковий HTML-тег “%1$S” в чужому контексті простору імен.
+errNoTableRowToClose=Немає рядка таблиці для закриття.
+errNonSpaceInTable=Неправильно розміщені символи без пробілу всередині таблиці.
+errUnclosedChildrenInRuby=Незакритий нащадок в “ruby”.
+errStartTagSeenWithoutRuby=Виявлено початковий тег “%1$S” без відкритого елемента“ruby”.
+errSelfClosing=Самозакриваючий синтаксис (“/>”) використаний в непорожньому елементі HTML. Ігнорую слеш і вважаю це початковим тегом..
+errNoCheckUnclosedElementsOnStack=Незакриті елементи в стеку.
+errEndTagDidNotMatchCurrentOpenElement=Завершальний тег “%1$S” не збігається з іменем поточного відкритого елемента (“%2$S”).
+errEndTagViolatesNestingRules=Завершальний тег “%1$S” порушує правила вкладення.
+errEndWithUnclosedElements=Виявлено завершальний тег “%1$S”, але наявні незакриті елементи.
+errListUnclosedStartTags=Незакритий елемент або елементи.