summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties')
-rw-r--r--thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties145
1 files changed, 145 insertions, 0 deletions
diff --git a/thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties b/thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties
new file mode 100644
index 0000000000..d340424a7a
--- /dev/null
+++ b/thunderbird-l10n/da/chrome/da/locale/da/global/layout/htmlparser.properties
@@ -0,0 +1,145 @@
+# This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
+# License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
+# file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.
+
+# Encoding warnings and errors
+EncNoDeclarationFrame=Tegnkodningen for et dokument i en frame er ikke deklareret. Dokumentet kan se anderledes ud, hvis det vises uden for en frame.
+EncXmlDecl=Et HTML-dokuments tegnkodning blev deklareret ved brug af XML-deklarations-syntaksen. Dette er ikke i overensstemmelse med gængs praksis, og det er mere effektivt at bruge et meta-tag i starten af head-sektionen.
+EncMetaTooLate=Et meta-tag, der forsøgte at deklarere tegnkodningen, blev fundet for sent. Kodningen blev derfor udledt af indholdet i stedet. Meta-tag'et skal flyttes til starten af dokumentets head-sektion.
+EncMetaTooLateFrame=Et meta-tag, der forsøgte at deklarere tegnkodningen, blev fundet for sent. Kodningen blev derfor udledt af forældre-dokumentets kodning i stedet. Meta-tag'et skal flyttes til starten af dokumentets head-sektion.
+EncMetaAfterHeadInKilobyte=Det meta-tag, der deklarerer dokumentets tegnkodning, skal flyttes til starten af dokumentets head-sektion.
+EncNoDecl=Dokumentets tegnkodning blev ikke deklareret, så kodning blev udledt af indholdet. Tegnkodningen skal deklareres i Content-Type-HTTP-headeren, ved at bruge et meta-tag eller ved at bruge et byte order mark.
+EncNoDeclPlain=Dokumentets tegnkodning blev ikke deklareret, så kodning blev udledt af indholdet. Tegnkodning skal deklareres i Content-Type HTTP-headeren eller ved at bruge et byte order mark.
+EncMetaUnsupported=Den deklarerede tegnkodning for HTML-dokumentet er ikke understøttet, så deklarationen blev derfor ignoreret.
+EncProtocolUnsupported=Den deklarerede tegnkodning i transfer-protokollen er ikke understøttet, så deklarationen blev derfor ignoreret.
+EncMetaUtf16=Et meta-tag blev brugt til at deklarere tegnkodningen som UTF-16. Dette blev fortolket som en UTF-8-deklaration i stedet.
+EncMetaUserDefined=Et meta-tag blev brugt til at angive tegnkodning som x-user-defined. Dette blev fortolket som en angivelse af windows-1252 af hensyn til kompatibilitet med bevidst forkerte fonte. Dette websted bør skifte til Unicode-tegnkodning.
+
+EncMetaReplacement=Et meta-tag blev brugt til at deklarere en tegnkodning, der udgør en fare for cross-site-scripting. En erstatning for kodningen blev brugt i stedet.
+EncProtocolReplacement=En tegnkodning, der udgør en fare for cross-site-scripting, blev deklareret på transfer-protokol-niveau. En erstatning for kodningen blev brugt i stedet.
+EncDetectorReload=Dokumentets tegnkodning blev ikke deklareret, og det var først sent muligt at gætte kodningen på baggrund af indholdet. Dette medførte, at dokumentet blev indlæst igen. Tegnkodningen skal deklareres i Content-Type-HTTP-headeren, ved at bruge et meta-tag eller ved at bruge et byte order mark.
+EncDetectorReloadPlain=Dokumentets tegnkodning blev ikke deklareret, og det var først sent muligt at gætte kodningen på baggrund af indholdet. Dette medførte, at dokumentet blev indlæst igen. Tegnkodningen skal deklareres i Content-Type-HTTP-headeren eller ved at bruge et byte order mark.
+EncError=Byte-strømmen var fejlagtig ifølge den deklarerede tegnkodningen. Tegnkodnings-deklarationen kan være forkert.
+EncErrorFrame=Byte-strømmen var fejlagtig ifølge tegnkodning, der blev nedarvet fra forældre-dokumentet. Tegnkodningen skal deklareres i Content-Type-HTTP-headeren, ved at bruge et meta-tag eller ved at bruge et byte order mark.
+EncErrorFramePlain=Byte-strømmen var fejlagtig ifølge tegnkodning, der blev nedarvet fra forældre-dokumentet. Tegnkodningen skal deklareres i Content-Type-HTTP-headeren eller ved at bruge et byte order mark.
+EncSpeculationFailMeta=Starten på dokumentet blev genfortolket, fordi der fandtes ikke-ASCII-tegn før meta-tag'et deklarerede tegnkodningen. Meta-elementet skal være det første barn af head uden nogen ikke-ASCII-kommentarer inden.
+EncSpeculationFailXml=Starten på dokumentet blev genfortolket, fordi der fandtes ikke-ASCII-tegn i den del af dokumentet, der uden held blev gennemsøgt for et meta-tag. XML-deklarations-syntaksen blev brugt i stedet. Brug et meta-tag i starten af head-sektionen i stedet for XML-deklarations-syntaksen.
+# The audience of the following message isn't the author of the document but other people debugging browser behavior.
+EncSpeculationFail2022=Starten på dokumentet blev genfortolket, fordi ISO-2022-JP ikke er en ASCII-kompatibel tegnkodning.
+
+# The bulk of the messages below are derived from
+# https://hg.mozilla.org/projects/htmlparser/file/1f633cef7de7/src/nu/validator/htmlparser/impl/ErrorReportingTokenizer.java
+# which is available under the MIT license.
+
+# Tokenizer errors
+errGarbageAfterLtSlash=Ugyldigt indhold efter "</".
+errLtSlashGt=Så "</>". Sandsynlige årsager: ikke-indkodet "<" (indkod som "&lt;") eller fejlindtastet slut-tag.
+errCharRefLacksSemicolon=Tegnreference blev ikke afsluttet med semikolon.
+errNoDigitsInNCR=Ingen cifre i nummereisk tegnreference.
+errGtInSystemId=">" i system-identifikator.
+errGtInPublicId=">" i public-identifikator.
+errNamelessDoctype=Unavngiven doctype.
+errConsecutiveHyphens=Sammenhængende bindestreger afsluttede ikke en kommentar. "--" er ikke tilladt i en kommentar, men fx "- -" er.
+errPrematureEndOfComment=For tidlig afslutning af kommentar. Brug "-->" til at afslutte en kommentar.
+errBogusComment=Ugyldig kommentar.
+errUnquotedAttributeLt="<" i en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlig årsag: manglende ">" umiddelbart før.
+errUnquotedAttributeGrave="`" i en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlig årsag: det forkerte tegn bruges som citationstegn.
+errUnquotedAttributeQuote=Citationstegn i en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlige årsager: attributter, som smelter sammen, eller en URL-adresse i en ikke-citeret attributværdi.
+errUnquotedAttributeEquals="=" i en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlige årsager: attributter, som smelter sammen, eller en URL-adresse i en ikke-citeret attributværdi.
+errSlashNotFollowedByGt=En skråstreg blev ikke umiddelbart efterfulgt af ">".
+errNoSpaceBetweenAttributes=Intet mellemrum mellem attributter.
+errUnquotedAttributeStartLt="<" i begyndelsen af en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlig årsag: manglende ">" umiddelbart før
+errUnquotedAttributeStartGrave="`" i begyndelsen af en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlig årsag: det forkerte tegn bruges som citationstegn.
+errUnquotedAttributeStartEquals="=" i begyndelsen af en ikke-citeret attributværdi. Sandsynlig årsag: duplikeret lighedstegn.
+errAttributeValueMissing=Attributten mangler en værdi.
+errBadCharBeforeAttributeNameLt=Så "<", da et attributnavn var ventet. Sandsynlig årsag: manglende ">" umiddelbart før.
+errEqualsSignBeforeAttributeName=Så "=", da et attributnavn var ventet. Sandsynlig årsag: manglende attributnavn.
+errBadCharAfterLt=Ugyldigt tegn efter "<". Sandsynlig årsag: ikke-indkodet "<". Prøv at indkode tegnet som "&lt;".
+errLtGt=Så "<>". Sandsynlige årsager: ikke-indkodet "<" (indkod som "&lt;") eller fejlindtastet start-tag.
+errProcessingInstruction=Så "<?". Sandsynlig årsag: Forsøg på at bruge en XML processing-instruktion i HTML. (XML processing-instruktioner er ikke understøttet i HTML.)
+errUnescapedAmpersandInterpretedAsCharacterReference=Strengen efter "&" blev fortolket som en tegnreference. ("&" skulle sandsynligvis have været indkodet som "&amp;".)
+errNotSemicolonTerminated=Navngiven tegnreference var ikke afsluttet med semikolon. (Eller "&" skulle have været indkodet som "&amp;".)
+errNoNamedCharacterMatch="&" startede ikke en tegnreference. ("&" skulle sandsynligvis have været indkodet som "&amp;".)
+errQuoteBeforeAttributeName=Så et citationstegn da et attributnavn var ventet. Sandsynlig årsag: manglende "=" umiddelbart før.
+errLtInAttributeName="<" i attributnavn. Sandsynlig årsag: manglende ">" umiddelbart før.
+errQuoteInAttributeName=Citationstegn i attributnavn. Sandsynlig årsag: tilhørende tidligere citationstegn mangler.
+errExpectedPublicId=Forventede en public-identifikator, men doctypen sluttede.
+errBogusDoctype=Ugyldig doctype.
+maybeErrAttributesOnEndTag=Slut-tag har attributter.
+maybeErrSlashInEndTag=Ugyldigt "/" i slutningen af et slut-tag.
+errNcrNonCharacter=Tegnreference giver et ikke-tegn.
+errNcrSurrogate=Tegnreference giver en surrogate.
+errNcrControlChar=Tegnreference giver et kontroltegn.
+errNcrCr=En nummerisk tegnreference gav carriage return.
+errNcrInC1Range=En numerisk tegnreference gav et C1-kontroltegn.
+errEofInPublicId=Filen sluttede i en public-identifikator.
+errEofInComment=Filen sluttede i en kommentar.
+errEofInDoctype=Filen sluttede i en doctype.
+errEofInAttributeValue=Filen sluttede i en attributværdi. Ignorerer tag.
+errEofInAttributeName=Filen sluttede i et attributnavn. Ignorerer tag.
+errEofWithoutGt=Filen skuttede uden tagget blev afsluttet med ">". Ignorerer tag.
+errEofInTagName=Filen sluttede i et tag-navn. Ignorerer tag.
+errEofInEndTag=Filen sluttede i et slut-tag. Ignorerer tag.
+errEofAfterLt=Filen sluttede efter "<".
+errNcrOutOfRange=Tegnreference uden for den tilladte Unikode-sekvens.
+errNcrUnassigned=Tegnreference giver et permanent ikke-tildelt code point.
+errDuplicateAttribute=Dobbelt attribut.
+errEofInSystemId=Filen skuttede i en system-identifikator.
+errExpectedSystemId=Gav en system-identifikator, men doctypen sluttede.
+errMissingSpaceBeforeDoctypeName=Manglende mellemrum før doctype-navn.
+errNestedComment=Så "<!--" inde i en kommentar. Sandsynlig årsag: Indlejret kommentar (ikke tilladt).
+errNcrZero=Tegnreference giver nul.
+errNoSpaceBetweenDoctypeSystemKeywordAndQuote=Manglende mellemrum mellem doctype "SYSTEM" og citationstegnet.
+errNoSpaceBetweenPublicAndSystemIds=Manglende mellemrum mellem doctype public og identifikatorer.
+errNoSpaceBetweenDoctypePublicKeywordAndQuote=Manglende mellemrum mellem doctype "PUBLIC" og citationstegnet.
+
+# Tree builder errors
+errDeepTree=Dokumenttræet er for dybt, dybden vil blive begrænset til 513 elementer.
+errStrayStartTag2=Løsrevent start-tag "%1$S".
+errStrayEndTag=Løsrevent slut-tag "%1$S".
+errUnclosedElements=Så slut-tag "%1$S", men der var åbne elementer.
+errUnclosedElementsImplied=Implicit slut-tag "%1$S", men der var åbne elementer.
+errUnclosedElementsCell=En tabelcelle blev lukket implicit, men der var åbne elementer.
+errStrayDoctype=Køsreven doctype.
+errAlmostStandardsDoctype=Almost standards mode doctype. Forventede "<!DOCTYPE html>".
+errQuirkyDoctype=Quriks mode doctype. Forventede "<!DOCTYPE html>".
+errAlmostStandardsDoctypeVerbose=Denne side er i tilstanden næsten-standard ("Almost Standards Mode"). Sidens layout kan blive påvirket. Brug "<!DOCTYPE html>" for at anvende standard-tilstanden.
+errQuirkyDoctypeVerbose=Denne side er i kompatibilitets-tilstand ("Quirks Mode"). Sidens layout kan blive påvirket. Brug "<!DOCTYPE html>" for at anvende standard-tilstanden.
+errNonSpaceInTrailer=Ikke-mellemrumstegn i slutningen.
+errNonSpaceAfterFrameset=Ikke-mellemrum efter "frameset".
+errNonSpaceInFrameset=Ikke-mellemrum i "frameset".
+errNonSpaceAfterBody=Ikke-mellemrum efter body.
+errNonSpaceInColgroupInFragment=Ikke-mellemrum i "colgroup" ved parsing af fragment.
+errNonSpaceInNoscriptInHead=Ikke-mellemrum i "noscript" i "head".
+errFooBetweenHeadAndBody="%1$S"-element mellem "head" og "body".
+errStartTagWithoutDoctype=Start-tag uden en doctype først. Forventede "<!DOCTYPE html>".
+errNoSelectInTableScope=Ingen "select" i tabel-scope.
+errStartSelectWhereEndSelectExpected="select" start-tag hvor slut-tag var forventet.
+errStartTagWithSelectOpen="%1$S" start-tag med "select" åben.
+errBadStartTagInNoscriptInHead=Ugyldigt start-tag "%1$S" i "noscript" i "head".
+errImage=Så start-tag "image".
+errFooSeenWhenFooOpen2=Start-tagget "%1$S" er set, men et element af samme type var allerede åbent.
+errHeadingWhenHeadingOpen=Overskrift kan ikke være barn af en anden overskrift.
+errFramesetStart=Så "frameset" start-tag.
+errNoCellToClose=Ingen celle at lukke.
+errStartTagInTable=Så start-tag "%1$S" i "table".
+errFormWhenFormOpen=Så start-tag "form", men der var allerede et aktivt "form"-element. Indlejrede formularer er ikke tilladt. Ignorer dette tag.
+errTableSeenWhileTableOpen=Så start-tag "table", men den forrige "table" er stadig åben.
+errStartTagInTableBody="%1$S" start-tag i tabel.
+errEndTagSeenWithoutDoctype=Så slut-tag uden en doctype først. Forventede "<!DOCTYPE html>".
+errEndTagAfterBody=Så et slut-tag efter "body" er afsluttet.
+errEndTagSeenWithSelectOpen="%1$S" slut-tag med åben "select".
+errGarbageInColgroup=Ugyldigt indhold i "colgroup".
+errEndTagBr=Slut-tag "br".
+errNoElementToCloseButEndTagSeen=Intet "%1$S"-element i scope, men så "%1$S" slut-tag.
+errHtmlStartTagInForeignContext=HTML start-tag "%1$S" i en fremmed namespace-kontekst.
+errNoTableRowToClose=Ingen tabelrække at lukke.
+errNonSpaceInTable=Malplaceret ikke-mellemrum i en tabel.
+errUnclosedChildrenInRuby=Uafsluttede børn i "ruby".
+errStartTagSeenWithoutRuby=Så start-tag "%1$S" uden et åbent "ruby"-element.
+errSelfClosing=Selv-lukkende syntaks ("/>") brugt på et ikke-void HTML-element. Ignorerer skråstregen og fortolker som et start-tag.
+errNoCheckUnclosedElementsOnStack=Uafsluttede elementer på stakken.
+errEndTagDidNotMatchCurrentOpenElement=Slut-tag "%1$S" matchede ikke navnet på det nuværende åbne element ("%2$S").
+errEndTagViolatesNestingRules=Slut-tag "%1$S" bryder nesting-regler.
+errEndWithUnclosedElements=Så et slut-tag for "%1$S", men der var åbne elementer.
+errListUnclosedStartTags=Uafsluttet element eller elementer.